www.elllobregat.com
La Cambra de Comerç reconeix la trajectòria d’onze empreses del Baix

La Cambra de Comerç reconeix la trajectòria d’onze empreses del Baix

jueves 23 de octubre de 2014, 19:28h
L’efemèride més antiga és per Calipa, amb 125 anys, i Forn i Pastisseria Arenas i Joieria Bassons, amb cent anys

Història, experiència, trajectòria. La Cambra de Comerç ha tornat a omplir la Casa Llotja de Mar amb les empreses més antigues de Catalunya que compleixen algun aniversari rellevant que arriba, fins i tot, als 300 anys.

Del centenar d’empreses reconegudes pel seu esforç i consolidació en el temps, onze són del Baix Llobregat. En aquesta onzena edició del guardó, destaquen per la seva longevitat Calipa, amb 125 anys; Forn i Pastisseria Arenas i Joieria Bassons, amb 100 anys; l’Escola Isabel de Villena i Mohn S.L, les quals acumulen 75 anys de servei; Aribau, Garage Rio, Industrias Puchol Sant Climent, Komatsu España, Muller Martini i San Patrick (Pronovias Fashion Group), que n’han complert 50.

El president de la Cambra, Miquel Valls, ha volgut posar èmfasi en el pes i en la importància de les empreses familiars en l’economia catalana, tant pel que fa el colum de negoci com en la generació de llocs de treball. “El teixit empresarial català està basat en la tradició, però també en la innovació i les ganes de millorar, peces clau en les empreses que avui guardonem”, deia també Valls durant la seva intervenció. La cloenda de l’acte va anar a càrrec del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto