www.elllobregat.com
El pastisser Eugeni Muñoz i Colomer, de Sant Vicenç dels Horts, escollit Millor Jove Artesà Alimentari Innovador
Ampliar

El pastisser Eugeni Muñoz i Colomer, de Sant Vicenç dels Horts, escollit Millor Jove Artesà Alimentari Innovador

martes 28 de octubre de 2014, 12:36h
El departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural va entregar ahir els diplomes de Mestres Artesans Alimentaris, així com el guardó de Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de l’any 2013
Personatges cèlebres acostumen a protagonitzar la imatge a gales i actes d’arreu i és difícil trobar guardons a la resta de societat civil que premiïn la seva tasca quotidiana, com és el cas del Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador. El pastisser Eugeni Muñoz i Colomer, de Sant Vicenç dels Horts, ha estat reconegut amb aquest guardó per la seva formació en el sector i la seva “excel·lent trajectòria professional”. Segons la conselleria, Muñoz i Colomer ha estat capaç de renovar el negoci familiar adaptant-lo als nous temps i, sobretot, als clients amb nous productes.

Muñoz i Colomer ha trobat l’equilibri entre les receptes tradicionals i la innovació a la seva pastisseria amb noves propostes on el disseny està sempre molt valorat. D’altra banda, el pastisser de la comarca segueix una metodologia pròpia per a la realització de pastissos de llarga durabilitat; propostes que sempre comparteix amb els joves gràcies a actuacions que realitza a nivell social.

El departament d’Agricultura va crear l’any 2003 el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador per guardonar l’esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny de productes artesans. Aquest premi també pretén fomentar les actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya. Aquesta convocatòria pública del premi té una dotació pressupostària de 3.000 euros i l’accèssit de 1.000 euros.

D’altra banda, l’acte va lliurar 28 diplomes de Mestre Artesà Alimentari corresponents a l’any 2013. Entre aquests es troba Carles Mampel Juntosa, de Santa Coloma de Cervelló, i Joan Muñoz Almirall, de Sant Vicenç, ambdós pastissers.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios