www.elllobregat.com
L’Hospitalet pacta amb Foment la rehabilitació d’habitatges de sis barris de la ciutat
Ampliar

L’Hospitalet pacta amb Foment la rehabilitació d’habitatges de sis barris de la ciutat

miércoles 29 de octubre de 2014, 11:46h

El Ple municipal aprova per unanimitat l’acord signat entre l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el director general de Foment

El Gornal, Bellvitge, Sant Josep, Santa Eulàlia, la Torrassa i les Planes. Aquests són els sis barris de L’Hospitalet que rebran l’ajuda del pla AERI (Àrees Especials de Rehabilitació Integral) després de l’acord entre Ajuntament i Ministeri de Foment. Així, la ciutat rebrà enguany fins a tres milions d’euros per subvencionar la rehabilitació d’habitatges i de finques.

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el director general d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment, Juan Van-Halen, han signat el conveni aquest matí a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya, després que el Ple municipal donés el seu vist-i-plau per unanimitat.

D’altra banda, el Ple ha ratificat, entre altres qüestions, l’adhesió de l’Ajuntament de L’Hospitalet com a membre actiu de Polis, organisme de la Unió Europea que agrupa la xarxa de ciutats i regions pioneres que cooperen per desenvolupar tecnologies i polítiques innovadores per al transport local a Europa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios