www.elllobregat.com
La ministra d’Agricultura, Isabel García, visita l’epicentre de la cria de ‘potablaves’ al Prat de Llobregat
Ampliar

La ministra d’Agricultura, Isabel García, visita l’epicentre de la cria de ‘potablaves’ al Prat de Llobregat

viernes 31 de octubre de 2014, 13:10h
García ha demanat polítiques locals pel canvi climàtic i ha acabat la visita pel Baix Llobregat amb una reunió d'empresaris de la comarca
És l’únic tipus de pollastre a tota Espanya amb l’Indicació Geogràfica Protegida (IGP), un distintiu de qualitat europeu. El ‘potablava’ s’ha fet un espai entre els productes gastronòmics més rellevants gràcies, en part, a la fira que la ciutat de El Prat de Llobregat celebra cada mes de desembre. La nova granja que el consistori ha adaptat i ha cedit a l’Associació de criadors de pollastres i capons de Raça Prat, una demanda que feia anys que es reclamava, donarà un nou impuls a aquesta espècie desconeguda encara en molts aspectes.

L’aviram de la Granja Torres ha rebut avui la visita de la ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel Garcia, que ha defensat polítiques actives contra el canvi climàtic, les quals contribueixen a generar activitat econòmica i ocupació. "Assumir el desafiament de combatre el canvi climàtic suposa impulsar la transformació dels nostres models energètic i productiu", demanava la ministra Isabel García.

En aquest sentit, García ha demanat “definir plans d’acció locals per lluitar contra el canvi climàtic, segons les diferents realitats socioeconòmiqes de cada regió. La visita pratenca de la ministra ha acabat amb una reunió amb representants del sector empresarial del Baix Llobregat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios