www.elllobregat.com
Dos viladecanencs, sota el nom d’Innova, participen a la FinnApps Party de CaixaBank
Ampliar

Dos viladecanencs, sota el nom d’Innova, participen a la FinnApps Party de CaixaBank

viernes 31 de octubre de 2014, 19:18h
Una de les novetats de l’edició d’enguany és que s’ha celebrat a dues ciutats diferents: Barcelona i Atlanta
L’entitat financera CaixaBank impulsa per quart any consecutiu, amb la col•laboració de la companyia nord-americana Clobal Payments i de Barcelona Digital Centre Tecnòlogic, la FinApps Party. La trobada que té com a objectiu crear aplicacions financeres ha estat dedicada, en concret, a la creació de nous serveis per a dispositius wearable.

L’edició d’enguany -la primera que es celebrava a dues ciutats diferents, en aquest cas, Barcelona i Atlanta (Estats Units)- ha aplegat a més de 120 desenvolupadors d’aplicacions mòbils. Entre ells, dos ciutadans de Viladecans que, sota el nom d’Innova, han volgut estar presents a la FinApps Party.

Un jurat integrat per membres dels equips de banca digital i serveis financers de CaixaBank, Global Payments i Barcelona Digital Centre Tecnològic seleccionarà les millors aplicacions presentades a cada ciutat. Els guanyadors es donaran a conèixer el proper dia 11 de novembre.

CaixaBank impulsa la marató de desenvolupament d'aplicacions mòbils FinAppsParty des de l'any 2011. L'entitat financera ha estat una de les primeres del món a apostar pel format “hackathon” com a via per fomentar la intel•ligència col•lectiva i la cocreació d'innovació. A més, ha estat pionera a nivell internacional en el desenvolupament de serveis financers per “wearable technologies”, amb el llançament de la primera aplicació bancària del món per “smartwatch” i d'una aplicació per Google Glass.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios