www.elllobregat.com
La comèdia romàntica agafa el relleu a l’Auditori de Cornellà
Ampliar

La comèdia romàntica agafa el relleu a l’Auditori de Cornellà

martes 04 de noviembre de 2014, 17:52h
“Losers”, amb l’Alba Florejachs i Jordi Díaz, arriba a la ciutat de la comarca el dia 16 de novembre
Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández van omplir l’Auditori del Cornellà fa poques setmanes a l’estrena de la segona temporada teatral plena de cares conegudes a la ciutat de la comarca. Abans que arribi la màgia del Mag Lari, un dels mags més coneguts de Catalunya –serà al desembre-, la temporada de tardor continua amb la comèdia romàntica ‘Losers’ (perdedors) el proper 16 de novembre a les 19h.

Sota la direcció de Marta Buchaca, Alba Florejachs i Jordi Díaz donen vida a Sandra i Manel. Ella a la recerca i captura de l’amor ideal, ell simbolitza l’abandonament per part de la seva núvia. Una història que va més enllà de l’amor idíl•lic, del petó d’enamorats. Una història que ens situa en què passa després? Visió des de l’humor i posant el to en les peculiaritats d’ambos protagonistes.

La protagonista, la Sandra, és una soltera que s’apropa als quaranta i que es troba perduda, a la recerca de l’amor de forma desesperada. Intenta trobar-ho per tot arreu. En Manel
és un depenent d’una tenda de telefonia mòbil, passats els seus quaranta s’ha quedat sol després de l’abandonament de la seva núvia que ha marxat amb un teleoperador colombià. Un simple tràmit quotidià com el fet d’entrar en una tenda canvia la vida dels nostres protagonistes.

Losers és una comèdia des del romanticisme que va més enllà del primer petó d’enamorat. Els inicis de qualsevol parella són idíl•lics però, què passa després? La Sandra i el Manel hauran de conviure amb les seves particularitats. El riure i el somriure estan assegurades. Segons la crítica, Alba Florejachs es llueix amb una interpretació magistral. La defineixen com a una bèstia còmica en una història ben construïda amb enginyosos cops i rèpliques (El Periódico). També ressalten el paper del televisiu Jordi Díaz qualificant-lo d’estupend en ritme i intenció (El País). I els elogis també destaquen la feina de la directora dient que Marta Buchaca fa una autèntica exhibició de cops d’enginy i de rèpliques sorprenents (La Vanguardia).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios