www.elllobregat.com
L’empresa Chupa Chups podria acomiadar a vint treballadors de la planta de Sant Esteve Sesrovires
Ampliar

L’empresa Chupa Chups podria acomiadar a vint treballadors de la planta de Sant Esteve Sesrovires

jueves 06 de noviembre de 2014, 12:53h
El sindicat Comissions Obreres ha mostrat el seu rebuig i defensa la viabilitat de l’empresa sense cap acomiadament
S’obre un nou episodi de conflicte laboral a la comarca, que ja feia temps es començava en ensumar i que ara s’ha confirmat. La companyia Chupa Chups S.A, ara propietat de la multinacional italiana Perfetti Van Melle, ha obert un expedient de regulació d’ocupació (ERO), segons s’ha fet públic, per causes organitzatives i productives.

La famosa fàbrica de caramels amb pal presenta aquesta mesura com una més del Pla de Millora que vol impulsar per augmentar la seva rendibilitat i competitivitat; una mesura que tindria com a conseqüència l’acomiadament de 57 treballadors a tota la companyia. D’aquests, vint pertanyen al centre de treball de Sant Esteve Sesrovires, mentre que 37 corresponen a la força de vendes que l’empresa té distribuïda pel conjunt de l’Estat.

El sindicat Comissions Obreres ha mostrat el seu rebuig a la proposta perquè creu que l’empresa és viable amb els actuals llocs de treball. Segons el sindicat, CCOO avança que, durant la negociació, farà una defensa contundent del manteniment dels llocs de treball i exigirà un pla social que minimitzi al màxim l’impacte de la mesura que vol aplicar la Direcció.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios