www.elllobregat.com
Apareixen 700 quilos de cocaïna dins un contenidor d’una empresa a Esparreguera
Ampliar

Apareixen 700 quilos de cocaïna dins un contenidor d’una empresa a Esparreguera

jueves 06 de noviembre de 2014, 16:29h
Mossos d’Esquadra ja investiga l’origen d’aquest arsenal de droga trobat per un treballador de l’empresa
Bona la sorpresa que s’ha trobat un dels treballadors d’una empresa de logística a Esparreguera. Divuit bosses d’esport amb un total de 700 quilograms de cocaïna. La Divisió d’Investigació Criminal de Mossos d’Esquadra ha iniciat una investigació policial després que el 4 de novembre, a les 10 hores del matí, rebés una trucada d’aquest empleat en la qual detallava que després d’accedir al contingut d’un dels contenidors, que recepcionen habitualment per raó de la seva activitat comercial, al seu interior hi havia localitzat diverses bosses amb paquests que, per la seva aparença, es podia tractar de cocaïna.

Agents la Divisió d’Investigació Criminal van revisar el contingut del contenidor i hi van localitzar divuit bosses d'esport a l’interior de les quals hi havia disset paquets que contenien una substància blanquinosa que les anàlisis posteriors van acreditar que es tractava de cocaïna. El pes de cada paquet es situava al voltant dels dos quilos i el pes brut total de la droga vorejava els 700 quilos.

Efectius de l’Àrea Central de Crim Organitzat dels Mossos d’Esquadra investiguen per quines circumstàncies ha arribat la droga en aquesta empresa i per identificar i detenir els responsables de l’enviament.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios