www.elllobregat.com

Sobre les actuacions de les PAH

Per Jordi Campins - President SEC (Sindicat d'Estalvi de Catalunya)

viernes 07 de noviembre de 2014, 09:31h
El Sindicat d’Estalvi de Catalunya (SEC), sindicat amb representació majoritària a CatalunyaCaixa (CX), ens sentim solidaris amb l’objectiu de les demandes de les diverses PAH, en la seva lluita per evitar desnonaments i molt a favor del dret a l’habitatge.
Tanmateix, tot i compartir les reivindicacions d’aquestes plataformes, volem manifestar la nostra preocupació pel to que, en alguns casos, estan utilitzant les seves protestes, ja que l’ocupació de les oficines es produeix cada cop amb més contundència, amb crits, i sovint, incloent-hi insults als treballadors i danys materials a les oficines.

“Banquero recuerda, tenemos una cuerda”, o “la pròxima visita será con dinamita” són frases/eslògan que demostren l’excés amb què s’actua en algunes ocupacions. Aquestes actuacions han arribat a afectar l’estat de salut de treballadors. Cal recordar que els empleats de l’entitat també viuen uns moments difícils ja que el seu l’entorn laboral és molt fràgil, sobretot pel sofriment i tensió que comporta el fet que, encara no s’ha acabat d’executar el segon ERO en quatre anys i ja es parla que el BBVA en prepara un altre per d’aquí uns mesos.

Des del SEC volem demanar a les diverses PAH que, quan actuïn, ho facin amb el màxim respecte a la integritat física i psíquica dels empleats dels centre ocupats que, sense tenir
la culpa d’aquesta situació, són els receptors directes de les protestes.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios