www.elllobregat.com
Mossos de Viladecans recapta més de 200 quilos d’aliments
Ampliar

Mossos de Viladecans recapta més de 200 quilos d’aliments

viernes 07 de noviembre de 2014, 17:12h
Un centenar de persones van visitar la comissaria de Mossos d’Esquadra a la II Jornada solidària organitzada pel cos català, l’Ajuntament de Viladecans i Creu Roja
Del projecte conjunt ‘Viladecans solidària’ no s’escapa ningú. Tampoc els cossos de seguretat. Mossos d’Esquadra de la ciutat del litoral van recaptar més de 200 quilos d’aliments en aquest acte realitzat en col·laboració amb l’Ajuntament i la Creu Roja.

La II Jornada Solidària del projecte que té com a objectiu contribuir a les necessites més bàsiques, sobretot en alimentació, d’aquells ciutadans més vulnerables de Viladecans, va tancar amb èxit al igual que la primera. De fet, fins a un centenar de persones van visitar la comissaria de Mossos d’Esquadra amb les explicacions dels agents policials.

Els visitants, com a requisit previ per a realitzar la visita, havien de fer una donació d’aliments a l’estand que la Creu Roja tenia instal•lat a l’entrada de les dependències policials. En aquesta ocasió es demanava que les donacions fossin preferentment d’oli o de llet, que són els aliments més necessaris, segons la Creu Roja.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios