www.elllobregat.com
Mossos d’Esquadra desmantella el principal punt de venda d’heroïna de Cornellà

Mossos d’Esquadra desmantella el principal punt de venda d’heroïna de Cornellà

lunes 10 de noviembre de 2014, 13:07h
Hi ha cinc persones de nacionalitat espanyola detingudes
Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cornellà de Llobregat ha detingut a tres homes i dues dones per presumptes autors de delictes contra la salut pública; en concret, per tràfic de drogues. De fet, segons la Policia Catalana, podria ser el major punt de venda d’heroïna més actiu de la ciutat de la comarca.

El domicili s’havia convertit en un punt de compravenda diària regentat per una parella que ja tenia antecedents per aquest tipus de delictes. Les queixes veïnals, així com l’elevat número de toxicòmans que voltejaven pel barri van aixecar les alarmes.

Segons Mossos d’Esquadra, els traficants adquirien la droga a la localitat de Vendrell i diàriament realitzaven viatges per comprar l’heroïna. La persona que els hi subministrava la droga en aquella població, un home de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell, va estar implicat en l’operació antidroga realitzada la setmana passada per efectius de la comissaria de Mossos del Vendrell en la qual es van intervenir 72 quilos d’heroïna, el comís més gran d’aquesta droga realitzat l’any 2014 a l’Estat espanyol.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios