www.elllobregat.com
L’energia centra la 14ª edició del Fòrum empresarial
Ampliar

L’energia centra la 14ª edició del Fòrum empresarial

martes 11 de noviembre de 2014, 13:12h
El vicepresident de Solucions de Schneider Electric Espanya ha protagonitzat la ponència ‘Competitivitat i eficiència: el paper clau de l’energia’ en un Fòrum on han participat 140 persones
Qualsevol ciutadà quan rep la factura de la llum ha de saber que tindrà un disgust en obrir el sobre. Per les empreses, l’energia suposa també un mal de cap que pot posar en perill la seva competitivitat. Aquest ha estat el tema central de la 14ª edició del Fòrum Empresarial que ha comptat amb la presència del vicepresident d’Schneider Electric España, Manuel Moliner. Amb la ponència ‘Competitivitat i eficiència: el paper clau de l’energia’, Moliner ha desgranat el dilema de l’energia com a expert en gestió de l’energia i solucions d’eficiència energètica. Segons estima, a l’any 2050 el consum energètic es doblarà, però, a més, caldrà reduir a la meitat les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera. Per tant caldrà ser quatre vegades més eficients energèticament, explicava Moliner. En aquest sentit, l’aplicació de les noves tecnologies pot ser una de les vies per aconseguir aquests objectius.

El Fòrum empresarial de Sant Boi és una trobada periòdica de'Ajuntament amb l'empresariat local per mantenir obert un marc estable de relacions mútues i ajudar a promoure la recuperació de l'economia. En aquesta ocasió, ha tingut lloc a l'hotel FrontAir Congress i ha comptat amb la participació de 140 persones, generalment, del món empresarial.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha afirmat que el Fòrum empresarial és un bon instrument per ajudar a "fer de Sant Boi una ciutat d'oportunitats" on "el desenvolupament econòmic sigui compatible amb la justícia social i amb la creació de llocs de treball dignes".

L'alcaldessa ha apostat per fórmules innovadores de promoció de l'economia (l’emprenedoria i el cooperativisme, per exemple) i ha agraït la participació del sector empresarial de Sant Boi en el Pla de suport a la contractació de persones aturades, que permetrà crear 121 nous llocs de treball mitjançant la col•laboració del sector públic i el sector privat.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios