www.elllobregat.com
Castelldefels col·loca la primera pedra de la III Fase del Passeig Marítim
Ampliar

Castelldefels col·loca la primera pedra de la III Fase del Passeig Marítim

miércoles 12 de noviembre de 2014, 18:20h
L’Estat assumirà el cost de la construcció d’aquest tram amb l’excepció del mobiliari i l’ornamentació que anirà a càrrec de l’Ajuntament amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
El passeig marítim de Castelldefels es comença a completar amb l’inici de les obres de la III Fase. L’Ajuntament de la ciutat ha posat avui la primera pedra de la construcció d’aquest darrer tram, un dels projectes més discutits de la ciutat als darrers anys. L’acte s’ha produït a l’alçada de la Avinguda República Argentina i ha aplegat a diverses personalitats de l’administració nacional com el secretari d’Estat de Medi Ambient, Federico Ramos de Armas.

La seva amplada, de 12 metres; el nou carril bici separat; els xiringuitos a la sorra o la renovació de tot el mobiliari són alguns dels aspectes més destacats del projecte, segons el consistori. “avui es compleix un somni. Un somni de la ciutat a la qual han vingut molts veïns per gaudir del mar i buscant un entorn mediambiental privilegiat a Barcelona”, ha dit l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes. “Un Passeig Marítim amb bones instal•lacions per practicar esport, o simplement passejar. Un passeig Marítim en el qual hi haurà una bona convivència entre l'ús de zona residencial i el turisme, que és la principal indústria de Castelldefels”.

Per la seva banda, el secretari d'Estat de Medi Ambient, Federico Ramos de Armas, ha declarat que “aquest és un projecte molt estimat i demandat per l'Ajuntament i els veïns de Castelldefels. En el projecte de la nova fase del Passeig Marítim, que ve a completar definitivament el front marítim de la ciutat, s'ha tingut especial cura en que sigui molt respectuós amb el medi ambient i en que la participació i opinió dels veïns estigui molt present”.

Durant l'acte s'ha informat sobre el projecte final de la III Fase del Passeig Marítim de Castelldefels i el desenvolupament de les obres, que duraran entre 10 i 12 mesos, i que completaran les actuacions dutes a terme per al tractament ambiental del front litoral. La construcció del tercer tram del passeig Marítim l'assumirà l'Estat amb una inversió de més de 2'1 milions d'euros a excepció del mobiliari i l'ornamentació, que l'assumirà l'Ajuntament en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios