www.elllobregat.com

L’Hospitalet obre la convocatòria per contractar a 90 treballadors qualificats

jueves 13 de noviembre de 2014, 12:39h
Des del dia 17 de novembre i fins el 20 a les 13 hores, els ciutadans de L'Hospitalet es podran inscriure per optar a pràcticament un centenar de llocs de treball
Especialistes en termes de civisme, en oficis, ordenances, auxiliars administratius, encarregats en diferents tasques i tècnics. En total, fins a 90 nous llocs de treball. L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, obre un període d’inscripció per poder optar en aquesta convocatòria a les noves places, segons recull el Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2012-2015.

Com ja comença a ser habitual per les darreres convocatòries, es tindrà en compte la igualtat de gènere i l’assignació preferent a persones de més de 30 anys. Així es reservarà, segons els grups d’edat de l’atur, el 50% del total de les places pels majors de 45 anys; el 40% per la franja de ciutadans d’entre 30 i 44 anys; i un 10% del total (és a dir, nou llocs de treball) pels menors de 30 anys.

Els requisits fonamentals són estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball de L’Hospitalet amb data igual o anterior al 31 d’octubre de 2014; no percebre prestació ni haver participat en cap Pla d’Ocupació en els darrers dos anys; a més, d’estar empadronat a la ciutat i, òbviament, tenir permís de treball. El procés d’inscripció s’obre el dia 17 i acaba el 20 de novembre a les 13 hores.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios