www.elllobregat.com

Sant Boi promou la inclusió social al Congrés Internacional de Ciutats Educadores

jueves 13 de noviembre de 2014, 13:42h
Sant Boi comparteix diferents projectes municipals que lluiten per la inclusió social entre les 150 experiències que s'exposaran al Congrés
La ciutat de la comarca participa a la tretzena edició del Congrés Internacional de Ciutats Educadores, celebrat entre avui i el 15 de novembre, amb el lema ‘Una ciutat educadora és una ciutat que inclou’. Sant Boi exposarà la seva experiència amb la iniciativa municipal ‘Desmuntant rumors. Accions comunitàries per fomentar la inclusió’ (dijous 13, a les 17 hores), així com tres projectes educatius vinculats amb la salut mental sota la presentació ‘Speaker corner’ (divendres 14, a les 11 hores).

La ponència permetrà donar a conèixer un projecte que es va dur a terme a Sant Boi, a iniciativa de l'Ajuntament, per fer reflexionar la ciutadania sobre la necessitat d'actuar contra l'exclusió de les persones provinents d'altres indrets i aturar els rumors sobre aquestes persones mitjançant la formació, la reflexió i la participació de la comunitat.

Al 'speakers corner' es presentaran els projectes "Mediació, gestió de conflictes i salut mental' (Ajuntament i Clúster de Salut Mental de Catalunya), "Relacionar la vida" (Centre Assistencial en Salut Mental Benito Menni i escoles Benviure i Parellada) i "Música, musicoteràpia i salut mental" (Escola Municipal de Música Blai Net, CASM Benito Menni i Parc Sanitari Sant Joan de Déu).

L'experiència de Sant Boi es presentarà al costat de les de localitats com Torí, Santa Maria de Feira, Chagwon, Castelfiorentino i Vic, entre les 150 experiències d'arreu del món amb exemples de bones pràctiques educatives per a la inclusió.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios