www.elllobregat.com
Comença a créixer el nou barri can Ribes de Gavà amb els 143 pisos de protecció oficial

Comença a créixer el nou barri can Ribes de Gavà amb els 143 pisos de protecció oficial

viernes 14 de noviembre de 2014, 18:29h
És la promoció més important d’habitatge públic de Gavà en els darrers anys i serà una de les més avançades del seu tipus

El nou barri de can Ribes, a Gavà, comença a aixecar-se gràcies als 143 pisos de protecció oficial, la promoció més important de la ciutat als darrers anys. Per aquest motiu, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sànchez, i el Gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon Torra, han fet una visita per conèixer l’estat de les obres.

La promoció, promoguda per l’IMPSOL, està ubicada en un entorn privilegiat entre el mar i el Parc Natural del Garraf. Els 143 habitatges es distribuiran en un conjunt d’edificacions, a l’avinguda de Joan Carles I cantonada amb l’avinguda del 8 de març, compost de soterrani, planta baixa i 5 plantes pis. En concret s’edificaran 101 habitatges de règim general, 36 de preu concertat i 6 de règim especial, així com locals comercials sense ús, aparcaments i trasters. El pisos variaran d’una a quatre habitacions i les mides estaran entre els 50m2 i els 100m2. Els preus oscil·laran entre els 67.500 i els 179.750 euros. Es tracta d'una oferta adaptada a diferents nivells de renda.

Amb aquest promoció l'IMPSOL vol donar valor afegit a l’habitatge social per mitjà de la construcció de qualitat i eficient. Així, els pisos tindran acabats de gran qualitat i aïllament acústic, i comptaran amb l’etiqueta “B” d’eficiència energètica. Aïllament tèrmic i acústic; sistemes de ventilació creuada; calderes de condensació; plaques solars a la coberta; sistema de recollida d’aigua de pluja; il·luminació LED de baix consum o punts de recàrrega per a vehicles elèctrics són els aspectes que proven el vincle amb els criteris de sostenibilitat.

La inversió de l’AMB en aquesta promoció és de 22 milions d’euros. La construcció va començar el passat mes de setembre, i està previst que acabi durant la tardor del 2016.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios