www.elllobregat.com
Susana Osma es decanta pel dibuix a la seva nova exposició

Susana Osma es decanta pel dibuix a la seva nova exposició

lunes 17 de noviembre de 2014, 09:33h
La Biblioteca Municipal de Sant Esteve Sesrovires exposa fins el 19 de desembre el nou treball de Susana Osma en el marc de la BibliotecART

Gir d’estil de l’artista sesrovirenca. Susana Osma exposa a la Biblioteca Municipal la seva nova col•lecció de treballs artístics on el dibuix és l’instrument escollit enlloc de la pintura com feia habitualment. Des del 14 de novembre, dia que es va inaugurar l’exposició, fins el 19 de desembre, Osma protagonitzarà l’exposició de la iniciativa BibliotecART; un projecte que pretén acollir els treballs dels artistes de la ciutat a la Biblioteca Municipal.

L’artista sesrovirenca recupera el llapis de grafit per oferir unes obres que tenen en comú les persones, els animals i les emocions. Osma considera la tècnica del dibuix com la base de la pintura; fonamental per poder pintar a l’oli o amb qualsevol altre pigment. Així, aquesta tècnica serà el denominador comú de la seva exposició.

La iniciativa BibliotecART té com objectiu apropar el món de les arts plàstiques al gran públic i així ho porta fent durant més de mig any, des que a l’abril el pintor Baldo Valentí estrenés la primera exposició del projecte municipal.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios