www.elllobregat.com

El 9 de novembre tu hi tens molt a dir

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 19 de noviembre de 2014, 21:30h
No ens silenciaran. Les seguides negacions i prohibicions, tant del Sr Rajoy com del mateix Tribunal Constitucional envers al procés, no fan altra cosa que posar de manifest la immaduresa democràtica de l’Estat Espanyol.
En repetides ocasions s’ha culpat al Sr Mas de les diverses manifestacions i festejos reclamant el dret a decidir, se’l titlla de manipulador de masses i d’enganyar als ciutadans. Ara es veu, que el poble és cec, sord i per suposat mut. Donen per suposat que el poble no té ni aptituds ni actituds suficients per raonar i opinar lliurement envers el seu futur polític i social. Fins quan estem disposats a seguir callant mentre som qüestionats i menyspreats?

Potser, el que succeeix és que el Govern Espanyol no ha entès que és el propi poble de Catalunya el que s’ha aixecat per demanar poder parlar i ser escoltat, potser el que el Sr Rajoy no ha comprés és que el poble català no defalleix, i que cada vegada que intenten silenciar-nos ens aixequem més forts i amb més convenciment que una nova Catalunya és possible.

El nostre poble anhela ser respectat i viure amb dignitat, i aquesta fita només s’aconseguirà amb la nostra plena i total llibertat, i ho volem aconseguir amb una demostració pacífica del que sí que entenem com a democràtica, expressant la nostra voluntat a través de les urnes.

Si tenim una mica de memòria, recordarem que abans d’arribar al “ tot o res” s’ha intentat, mitjançant el diàleg, cercar un punt intermig, perquè arribar a demanar la secessió ha estat el resultat d’un llarg període de de buscar solucions i obtenir com a resultat burles i insults com aquests.

L’Estat destinarà a Catalunya un 9,5% de tota la inversió territorialitzada, tal com consta als Pressupostos Generals de l’Estat del 2015 del ministre d’Hisenda, La xifra equival a la meitat del que aporta Catalunya al PIB espanyol (19%) i és inferior al que es va destinar als pressupostos del 2014. Per tu, pels qui no hi són i pels que vindran, el dia 9 de novembre surt i participa, el 9 de novembre que ningú et calli.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios