www.elllobregat.com

Ara vol fer el que no ha fet en tres anys

miércoles 19 de noviembre de 2014, 23:10h
Durant els últims tres anys, els únics senyals de vida que ha hagut a Castelldefels són els que ha emès la societat, a travès de les entitats, les associacions i les persones a títol individual.
Durant tot aquest temps l’Ajuntament ha estat absent, no ha impulsat cap projecte ni ha pres cap iniciativa més enllà de retallar serveis amb l’excusa de la crisi.

Però vet aquí que les eleccions municipals estan cada vegada més a prop. El pròxim mes de maig els ciutadans i les ciutadanes haurem d’escollir els nous alcaldes i les noves alcaldesses. És per això que l’alcalde del PP l’ha vist les orelles al llop: conscient que la ciutadania sap que no ha fet res en els tres anys que porta al càrrec, ara es desperta i diu que farà tot allò que no ha fet fins ara. Ho fa a tort i a dret, perquè de propaganda no van escassos. Fins i tot promet miracles, com fer en 8 mesos una obra que per fer-la bé s’ha de fer en 18 mesos.

M’estic referint a les obres del tercer i últim tram del passeig marítim, el situat al barri de Baixador. Les podia haver començat quan va prendre possessió del càrrec i els ciutadans ja estarien gaudint del passeig. Però com que era un projecte heredat del govern municipal anterior, el va menysprear i el va ficar dins del calaix. No l‘ha tret fins ara. Però perquè no semblés que era el projecte que havien fet els socialistes, l’ha retocat i el resultat és que la qualitat del passeig marítim serà pitjor.

També li han entrat les presses a l’alcalde del PP amb dos equipaments que eren fonamentals per al benestar de la ciutadania de Castelldefels: el quart institut i el tercer ambulatori, dos equipaments molt reivindicats per la ciutadania. Vostès recordaran que, tant de l’ambulatori com de l‘institut se’n parla des de fa anys. Però també en aquest cas, a l’alcalde l’han vingut les presses. L’institut l’havia de construir i pagar la Generalitat. Però, a causa de la pèssima gestió del govern municipal del PP, ho pagarà l’Ajuntament, la qual cosa vol dir que ho pagarem tots els ciutadans. I no és petita la factura: prop de dos milions d’euros. L’ambulatori, per la seva banda, ha estat reconvertit en un consultori sense consultes externes, ni rehabilitació, ni salut mental i una sèrie d’especialitats necessàries per a la població de Castelldefels. I per arrodonir-ho l’alcalde del PP i el seu equip segueixen practicant a la nostra ciutat l’estil Rajoy: no dir res, ni a l’oposició ni als veïns. I així va la ciutat: a la deriva.

Esperem que sigui per poc temps.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(5)

Foro asociado a esta noticia:

 • Ara vol fer el que no ha fet en tres anys

  Últimos comentarios de los lectores (1)

  487 | Ocultar, no interesa. - 23/11/2014 @ 15:10:38 (GMT+1)
  En absoluto estoy de acuerdo con que los Alcaldes cobren las morteradas de sueldos que cobran, y asi correlativamente todos los demás del partido.-De esta forma, nosotros los ciudadanos, -los que les votamos.-, lo seguiremos pasando fatal, unos, aguantando de mala manera el equilibrio, otros que yo sé y conozco perfectamente, pasando calamidades por no decir hambre, es de pena, siento verguenza propia. Y además
  fijarse bien, cuando se cambia un Alcalde ó partido en la Alcaldia ahí, es cuando se aumentan todos lo impuestos, eso ya es un clásico.Esto no puede ser, .Hay que adelgazar la administración, sobretodo en los AYUNTAMIENTOS.

 • Normas de uso

  Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

  No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

  La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

  Tu dirección de email no será publicada.

  Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

  Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
  Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
  Contacto