www.elllobregat.com
UDON Noodle Bar obre a Castelldefels el seu tercer restaurant de la comarca
Ampliar

UDON Noodle Bar obre a Castelldefels el seu tercer restaurant de la comarca

viernes 21 de noviembre de 2014, 10:48h
La cadena especialitzada en fideus asiàtics continua amb la seva expansió a nivell nacional i amb una important confiança pel Baix Llobregat i L’Hospitalet
La seva ‘o’ vermella del logotip, simulant la bandera japonesa, ja comença a ser més que coneguda entre els aficionats a la gastronomia asiàtica. I és que UDON Noodle Bar continua amb la seva expansió nacional amb una nova aposta per la comarca. La cadena especialitzada en fideus asiàtics inaugura avui un nou restaurant a Castelldefels, el tercer en tot el Baix Llobregat i L’Hospitalet dels 24 que disposa en total a nivell nacional.

Amb un local de 150 metres quadrats i una terrassa de 30 més, UDON es fa un considerable espai al Centre Comercial Ànec Blau de Castelldefels en el que pot donar servei a un centenar de persones a la vegada. Entre les novetats, UDON estrena una nova línia de disseny del restaurant, amb una decoració més càlida i acollidora, que simula els orígens de les tabernes japoneses. Això sense perdre el toc casual i informal que habitualment veiem a la resta de restaurants de la cadena. Un equilibri perfecte que segur cridarà l’atenció dels aficionats del menjar asiàtic en aquesta zona sud de la comarca.

Aquest restaurant, situat com dèiem en un nou centre comercial de la comarca, és el tercer a la llista després de l’UDON Gran Via 2 de L’Hospitalet i de l’UDON Splau! a Cornellà. Des del seu enlairament, fa més de deu anys al Born de Barcelona, el seu creixement ha estat exponencial com mostra la carta del restaurant. Actualment, ofereix més de 15 tipus de ‘noodles’ diferents, a més, amb una àmplia varietat de tapes japonenes, també conegudes com ‘izakayas’. Destaquen els ‘yakitoris’ o les broquetes de pollastre, tofu, verdures o llagostins; així com les tempures i gyozas.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios