www.elllobregat.com
Sant Boi lliura la seva onzena Medalla d’Or a l’Obra Salesiana

Sant Boi lliura la seva onzena Medalla d’Or a l’Obra Salesiana

lunes 24 de noviembre de 2014, 17:59h
L'Obra Salesiana de Sant Boi es suma a personalitats i entitats amb el màxim distintiu de la ciutat com Carles Martí i Vilà, Joan Vandellós, Roser Llopis, Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor o la Unió Esportiva Santboiana
Noces d’or amb medalla d’or. L’Ajuntament de Sant Boi atorga a l’Obra Salesiana la Medalla d’Or de la Ciutat per reconèixer la seva tasca al llarg dels cinquanta anys d’història. La concessió del títol va ser sol·licitada per la pròpia Obra Salesiana amb motiu de la celebració del cinquantè aniversari i va rebre gairebé 1.500 adhesions de persones particulars, associacions i institucions.

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va fer el lliurament de la Medalla d'Or de la Ciutat i del Diploma acreditatiu de la distinció atorgada a Cristóbal López Romero, Provincial Inspectoria Maria Auxiliadora, i a Faustí Gutiérrez, director de l'Obra Salesiana de Sant Boi. L'acte va comptar amb la participació de la coral Blaikorus de l'Escola Municipal de Música. També va tenir lloc la projecció d'un vídeo commemoratiu dels 50 anys de l'Obra Salesiana a Sant Boi. Aquests són els anys que han passat des que el mes de setembre de 1964 es van iniciar oficialment les classes i el projecte social de l'Escola Salesiana a Sant Boi. En una època difícil, l'Obra Salesiana va aglutinar bona part de la població juvenil del moment i les seves ànsies de participació i de creació de vincles socials, culturals i polítics.

L'Obra Salesiana ha esdevingut des d'aleshores un referent educatiu i de compromís social per al barri de Marianao i la ciutat de Sant Boi, en especial pel que fa a l'educació integral d'infants i joves de manera compartida amb les seves famílies. En l'actualitat, la seva tasca es du a terme principalment mitjançant l'activitat de l'Escola Salesiana Mare de Déu dels Dolors, l'Esplai Arrels, la Plataforma d'Educació Social Don Bosco, la Parròquia Maria Auxiliadora i l'ONG Vols.

Aquesta és la onzena Medalla d’Or de la Ciutat de Sant Boi, la màxima distinció honorífica que concedeix l'Ajuntament i que té com a objectiu premiar mèrits extraordinaris envers la ciutat. Anteriorment l'han rebut Carles Martí i Vilà, Joan Vandellós i Jardí, Roser Llopis i Viaplana, Francesc Ferrés i Ferrés, les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, la Unió Esportiva Santboiana, l'exalcalde Xavier Vila i Blanche, el Futbol Club Santboià i la Cooperativa Agrària Santboiana.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios