www.elllobregat.com
PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet apropa el finançament europeu
Ampliar

PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet apropa el finançament europeu

martes 25 de noviembre de 2014, 17:05h
La trobada a permès donar a conèixer els diferents fons europeus destinats a projectes de recerca i innovació pel creixement i consolidació de l’empresa
Una trentena d’empresaris han participat en la trobada que avui ha celebrat PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet amb l’objectiu d’apropar a emprenedors i empresaris els principals programes de finançament de la Unió Europea i ajudar-los, paral•lelament, a accedir als fons europeus destinats a projectes de recerca i innovació pel creixement i consolidació de l’empresa.

En aquest sentit, la delegada territorial de PIMEC al Baix Llobregat-L’Hospitalet, Pilar Agud, ha destacat les oportunitats que el departament de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC posa a l’abast de les pimes en solucions de finançament i recerca d’inversions.

De la seva banda, Josep Cervera, responsable de Projectes Europeus de PIMEC, ha donat a conèixer les principals opcions de finançament així com aquells aspectes que cal tenir en compte a l’hora de preparar una proposta per sol•licitar l’accés a programes com l’Horizon 2020, el nou programa de la Comissió Europea que destina 7.800€ per a les pimes europees.

La jornada també ha comptat amb la participació de Mirta Rodríguez de l’empresa IRIS (Innovació i Recerca Industrial i Sostenible), que en aquest moment té en marxa 50 projectes europeus amb pimes. Mirta Rodríguez ha explicat diferents casos d’èxit i ha animat als assistents a adreçar a PIMEC les seves propostes de projectes, on els experts els ajudaran a trobar solucions per a cada cas en particular.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios