www.elllobregat.com

L’Hospitalet ofereix concerts gratuïts contra la SIDA

jueves 27 de noviembre de 2014, 18:42h
L’activitat principal tindrà lloc durant el cap de setmana amb concerts gratuïts en tres locals d’oci de la ciutat
L’Hospitalet se suma als actes del Dia Internacional de la Lluita contra la Sida, que es commemora l’1 de desembre, amb una campanya de prevenció i de sensibilització en locals d’oci nocturn de la ciutat, que tindrà lloc durant el cap de setmana i que s’adreça principalment al jovent de la ciutat. Els principals objectius de la campanya són: conscienciar sobre hàbits saludables en les relacions sexuals; evitar la reducció de la percepció del risc d’infecció per VIH-sida i altres infeccions de transmissió sexual, i, alhora, promoure l’acceptació social dels portadors del VIH i dels malalts de sida.

La campanya consisteix en tres concerts gratuïts amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra la Sida. Així, divendres, 28 de novembre, a les 20 hores, els grups El Mosquito del Garito i Ojo de Buen Cubero actuaran a La Catedral del Kfè Olé en un concert organitzat per l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet i pensat per a joves de totes les edats. Dissabte, dia 29, a les 22.30 hores, el local Depósito Legal acollirà el concert de Joana Serrat, mentre que L’Oncle Jack serà l’escenari, diumenge, dia 30, a les 20 hores, de l’actuació d’Ster Wax & Boogie & Toni Albors. Tots dos concerts van adreçats a joves majors de 16 anys. En tots els concerts es repartiran caixetes de preservatius i gots reutilitzables amb l’adreça del Punt d’Informació Salut Jove.

També és prevista la representació de l’obra El diari vermell de la Carlota, que l’Associació Catalana de Teatre Educatiu farà divendres, 28 de novembre, a l’Auditori Barradas, adreçada a alumnes de tercer i quart d’ESO d’instituts de la ciutat.

Finalment, durant la nit de dissabte, Creu Roja de L’Hospitalet instal·larà un estand al vestíbul de l’estació de l’avinguda del Carrilet. Sota el nom de SomNit, s’oferirà als joves informació sobre els riscos per consum d’alcohol, tabac o cànnabis i sobre prevenció de les infeccions de transmissió sexual i del VIH-sida. També s’instal·larà una zona de descans chill out i es faran proves d’alcoholèmia i anàlisis de substàncies (testing), entre altres activitats.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios