www.elllobregat.com
Cornellà aprofita una plusvàlua de quasi un milió d’euros per crear 150 llocs de treball

Cornellà aprofita una plusvàlua de quasi un milió d’euros per crear 150 llocs de treball

viernes 28 de noviembre de 2014, 13:38h

Aquesta quantitat prové de la compra-venda d’un edifici del complex d’oficines WTC Almeda Park

En concret, serà 965.000 euros, quasi un milió que permetrà generar 150 llocs de treball temporal a la ciutat de Cornellà. L’ingrés no esperat de 881.850’76 euros procedents d’una plusvàlua per la compra-venda d’un edifici del complex d’oficines WTC Almeda Park.

L’objectiu del consistori és oferir llocs de treball a aquestes persones aturades de llarga durada i en risc d’exclusió social, amb contractes temporals, en aquest cas, de sis mesos. “Totes les mesures que prenem són poques per frenar les conseqüències de la crisi econòmica, en som conscients, però la nostra responsabilitat és estar al costat de les persones, i sobretot de les persones que més estan patint els efectes de la situació econòmica actual”, deia l’alcalde de Cornellà, Antoni Balmón. En aquest sentit, Cornellà engegarà a partir de desembre –durant sis mesos- quatre plans d’ocupació que donaran continuïtat als ja existents: un estudi assistit que crearà ocupació per a professors en situació d’atur; un pla de foment de les actituds cíviques; de manteniment i conservació de l’espai públic i, per últim, de reforç dels serveis administratius municipals.

Cornellà vol així continuar reduint les taxes d’atur que és del 16%, tot i els mil llocs de treball que l’Ajuntament ha creat en l’actual legislatura.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios