www.elllobregat.com
El web de l’Ajuntament de L’Hospitalet treu matrícula d’honor en qualitat i transparència
Ampliar

El web de l’Ajuntament de L’Hospitalet treu matrícula d’honor en qualitat i transparència

martes 02 de diciembre de 2014, 12:32h
La ciutat de L’Hospitalet és la major en nombre d’habitants que obté aquesta puntuació del 100%
El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha distingit el web de l’Ajuntament de L’Hospitalet amb el Segell Infoparticip@, prova de qualitat i transparència en la comunicació pública local.

La ciutat de L’Hospitalet ha tret una puntuació del 100% i és així el municipi amb més població que passa l’examen amb ‘matrícula d’honor’, superant el també destacable 98% de l’any passat. Vorejava la perfecció, enguany l’han aconseguit segons l’anàlisis del LPCCP.

En total, fins a 77 poblacions de tota Catalunya han obtingut aquest reconeixement que premia els bons resultats de l’avaluació de 41 preguntes formulades per indagar sobre la informació de les webs municipals: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col•lectius, com informen de la gestió i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

A més de l’Hospitalet, al Baix Llobregat hi ha actualment 13 Segells Infoparticip@ que s’aniran actualitzant després d’acabar aquesta segona edició. L’entrega dels distintius es farà el pròxim 22 de desembre.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios