www.elllobregat.com
Maruja Torres serà la pròxima protagonista de l'Espai de Lletres

Maruja Torres serà la pròxima protagonista de l'Espai de Lletres

martes 09 de diciembre de 2014, 19:11h
La periodista i escriptora Maruja Torres participarà el pròxim 11 de desembre (a les 20 hores) en una nova sessió de L’H Espai de Lletres, que torna a recuperar el seu format habitual, un sopar a La Bodegueta de la Masia-Museu Serra.
Maruja Torres va començar com a periodista el 1964 al diari La Prensa, va passar per Garbo i va ser fundadora de la revista humorística Por favor. El 1981 va entrar a treballar a El País, el 1984 va passar a Cambio 16 i va tornar a El País el 1987, diari que va deixar el 2013 per discrepàncies amb la direcció. Actualment col·labora amb eldiario.es i la revista satírica Mongolia.

La primera incursió a la literatura va ser el 1986 amb ¡Oh es él! Viaje fantástico hacia Julio Iglesias i des de llavors no ha parat d’escriure. El 1999 va publicar Mujer en guerra, on explica la seva vida periodística. L’any 2000 va guanyar el Premi Planeta, amb la novel·la Mientras vivimos, i, amb Esperadme en el cielo, va guanyar el Premi Nadal el 2009. Diez veces siete és l’últim llibre que ha publicat, una autobiografia novel·lada que parteix de la seva sortida d’El País.

Les trobades amb escriptors estan organitzades conjuntament per Tres Quarts per Cinc Quarts i les biblioteques de L’Hospitalet amb la col·laboració de la llibreria Perutxo Llibres.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios