www.elllobregat.com

Vallirana renova el Segell Infoparticipa amb el 100% de compliment

miércoles 10 de diciembre de 2014, 13:08h
El municipi de la comarca millora les dades de l'any passat en aquest segell de qualitat que mesura la transparència dels sites municipals
El web municipal de l’Ajuntament de Vallirana (www.vallirana.cat) tornarà a rebre el segell Infoparticipa que s’atorga des del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona en reconeixement a la transparència i qualitat de la informació, i en aquesta ocasió ho farà havent obtingut la màxima puntuació del 100% de compliment de tots els paràmetres inclosos en la valoració.

L’any passat, en la primera edició del segell Infoparticipa, l’Ajuntament ja va rebre el guardó amb un 90% de compliment. Les mesures i el pla d’acció de millora realitzat durant aquest any han portat a complir tots els 41 punts que es plantegen per a l’obtenció d’aquell segell que valora la transparència i la qualitat de la comunicació local. Vallirana és un dels 20 ajuntaments que han assolit el 100% de compliment, i un dels 67 que rebran el segell entre els 947 ajuntaments avaluats a Catalunya. És una mostra de l’aposta per la transparència i per l’accessibilitat del ciutadà a la informació municipal que en els darrers anys s’ha dut a terme des del consistori.

L’Ajuntament rebrà el segell Infoparticipa el proper 22 de desembre en l’acte que es farà al Palau de Pedralbes.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto