www.elllobregat.com
El Dia dels Drets Humans a Cornellà reconeix la feina dels treballadors socials
Ampliar

El Dia dels Drets Humans a Cornellà reconeix la feina dels treballadors socials

miércoles 10 de diciembre de 2014, 15:40h
L'acte ha comptat amb la conferència 'Treball social i defensa de la dignitat', a càrrec de la degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Núria Carrera
La commemoració del Dia dels Drets Humans a Cornellà ha reconegut aquest any la feina dels treballadors socials en la defensa de la dignitat de les persones en risc d’exclusió o en situació d’extrema vulnerabilitat econòmica.

El treballadors socials són una peça clau en l’ajut i orientació a les persones afectades per l’impacte de la crisi econòmica. El seu treball, des de l’àmbit de l’administració o a través d’entitats sense ànim de lucre, es desenvolupa en un context de forta pressió social i de retallades, circumstàncies que fan més lloable la seva feina de cobertura de les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables. En definitiva, miren d’evitar que l’escletxa social que provoca la crisi derivi en exclusió i manca de perspectives de futur.

Organitzat des de fa set anys pel Síndic de Greuges de la ciutat, enguany, a la sala d’actes M. Rosa Casanovas del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, l’acte ha comptat amb la presència de la degana del Col.legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Núria Carrera, qui ha exposat la conferència ‘Treball social i defensa de la dignitat’, entre d’altres personalitats.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios