www.elllobregat.com
CCOO arriba a un acord amb la direcció de Chupa Chups que fixa l’ERO en 49 treballadors
Ampliar

CCOO arriba a un acord amb la direcció de Chupa Chups que fixa l’ERO en 49 treballadors

jueves 11 de diciembre de 2014, 13:19h
Ja vam avançar la complexa situació en la que es trobava la coneguda empresa Chupa Chups, ara en mans de la multinacional italiana Perfetti Van Melle, i que va presentar un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que pretenia fer fora a 57 treballadors, vint dels quals del centre de treball de Sant Esteve Sesrovires. Segons hem sabut avui, el sindicat majoritari Comissions Obreres ha arribat a un acord per reduir el número de treballadors afectats per aquest ERO.

Segons ha fet públic CCOO, el 94% dels treballadors/es de Chupa Chups, en un referèndum organitzat ahir, van aprovar el preacord assolit amb la direcció de l’empresa amb el qual la xifra es redueix a 49 treballadors acomiadats, vuit menys del que es pretenia. A part, hi haurà deu recol·locacions a l’àrea industrial pels treballadors acomiadats que estiguessin interessats en continuar treballant a l’empresa al departament de producció. Dins l’acord, també es van contemplar possibilitats de voluntarietat i intercanvi entre els treballadors que no estiguessin afectats per l’expedient, però que valoressin l’opció d’extingir la serva relació laboral amb l’empresa.

CCOO ha valorat positivament l’acord ja que, segons expliquen, minimitza l’impacte sobre l’ocupació que perseguia l’empresa i redueix les sortides forçoses i traumàtiques de part de la plantilla.

Respecte a les condicions indemnitzatòries pactades, aquestes superen les establertes legalment pels acomiadaments improcedents.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto