www.elllobregat.com

Tornen les Jornades SoL’Hidaries a la Rambla de Just Oliveras

jueves 11 de diciembre de 2014, 13:26h
Les entitats del Districte I de L’Hospitalet aculliran els dies 13 i 14 de desembre una nova edició de les Jornades SoL’Hidàries per recaptar joguines pels nens i roba d’abric per a la gent gran
Els nens són els protagonistes fonamentals de les festes de Nadal on la solidaritat i la companyia en són els eixos vertebradors d’aquestes pasqües. Per aquest motiu, precisament, no hi ha Nadal si els nens no tenen joguines, però tampoc per totes aquelles persones grans que les passaran soles o que no viuen el seu millor moment.

Les entitats ciutadanes del Districte I —Sanfeliu, el Centre i Sant Josep— organitzen aquest cap de setmana la tercera edició les Jornades SoL’Hidàries, amb l’objectiu de recaptar fons i aliments per a les persones que passen moments de dificultat. Sota el lema “Les entitats del Districte I fan un Nadal solidari”, la rambla de Just Oliveras acollirà diferents activitats amb una finalitat solidària. Hi haurà animació infantil, tallers i activitats esportives, com bàsquet, futbol 3 i tennis de taula. A més, diumenge, 14 de desembre, hi haurà un cagatió solidari i una tabalada, que posarà el punt final a la celebració.

L’objectiu és recollir joguines per als petits, així com roba d’abric per a la gent gran que ho necessiten, i que seran canalitzats a través de la Creu Roja i la vintena d’entitats del Districte que hi col•laboren; taps de plàstic, per al projecte SOS Richi, i diners per a La Marató de TV3 que enguany recull per estudiar les malalties del cor.

Les Jornades SoL’Hidàries tindran lloc els dies 13 i 14 de desembre, de 10.30 a 14.30 hores, a la rambla de Just Oliveras, entre els carrers de Barcelona i de Tarragona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios