www.elllobregat.com
La Fira Infantil de Cornellà aixeca el teló vestida d’uniforme
Ampliar

La Fira Infantil de Cornellà aixeca el teló vestida d’uniforme

jueves 18 de diciembre de 2014, 11:33h
Agents de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana explicaran el secret de la seva professió en un dels primers tallers d’aquesta fira que acollirà la visita de 4.000 estudiants de primària
Els nens i nenes són un dels protagonistes d’aquestes festes nadalenques, però si són de Cornellà encara més. La ciutat amb més població de la comarca celebra novament la seva tradicional Fira Infantil que, a partir de demà, dóna el tret de sortida pels grups d’estudiants de primària de la ciutat. Durant el 19, 22 i 23 de desembre, el saló obre les portes de la seva 22ª edició de la Fira Infantil de Nadal, un aperitiu perfecte pels més joves gràcies a un espai de 8.300 metres quadrats de superfície. Castells inflables, esports, manualitats, actuacions en viu, tallers i demostracions es donaran cita per omplir la Fira de diversió i d’il•lusió dels més petits, però també de tota la família que els acompanya. De fet, els preus (d’entre 7 i 15 euros) són per unitat familiar per fomentar, precisament, visitar la Fira amb la companyia dels pares, convidats també a gaudir de la festa.

D’entre els primers tallers, la Fira s’estrena amb un taller sobre seguretat viària que impartiran agents de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana a tots els nens de primària que passin per la Fira en aquests tres dies reservats per a escoles. Seran uns 4.000 alumnes de col•legis de Cornellà i poblacions del voltant. Del 24 al 31 s’obriran les portes a la resta del públic que podran assistir amb tots els nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.

Entre les novetats, la recreació en un dels racons del saló d’un petit spa infantil, el taller CHIC4U, amb zona de manicura, massatge i perruqueria. També s’ha habilitat enguany un taller de disfresses que s’afegeixen a la gran oferta de tallers que inclou el saló. Les novetats enguany també venen de la mà d’actuacions en viu. El dissabte, 27 serà el torn d’un taller que protagonitzaran els Castellers de Cornellà i el diumenge, 28 de desembre actuaran pel matí la banda de jazz, Dixiecat Street Band, concert que complementaran amb una explicació didàctica sobre el funcionament dels seus instruments.

Sens dubte, l'apartat dels esports és un dels que reben millor acollida edició rere edició sobre tot en aquests tres dies de fira reservats a escoles ja que gràcies a la col•laboració del Cos de Voluntaris s’organitzen petits tornejos garantint la pràctica de totes les disciplines esportives representades a la fira com el mini bàsquet, mini futbol, futbol sala, circuit de patinets, mini tennis, etc. L’horari de cada dia és de 10h a 20h, menys els dies 24 i 31 de desembre que es tancarà a les 18h.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios