www.elllobregat.com
El Quinto Tapa Pota blava es consolida com a atractiu comarcal
Ampliar

El Quinto Tapa Pota blava es consolida com a atractiu comarcal

viernes 19 de diciembre de 2014, 09:47h
La darrera edició celebrada a El Prat supera les 75.000 tapes venudes gràcies a la important afluència de fora del municipi
A més de donar la benvinguda al Nadal pratenc, la Fira Avícola Raça Prat va posar punt i final a una nova edició del Quinto Tapa Pota blava, novament amb èxit de participació. La iniciativa impulsada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) ha superat les 75.000 tapes venudes (68.000 durant la ruta pratenca i 8.000 més durant la Fira) després d’un mes d’activitat que ha aplegat a més d’una trentena de restauradors de tot el municipi. La important afluència de públic de fora del Prat ha fet possible superar aquest nou sostre el que consolida la iniciativa com a referència comarcal, sobretot, a les ciutats grans del sud de la comarca.

El Quinto Tapa es va celebrar del 13 de novembre al 14 de desembre dedicat, en aquesta ocasió, al producte estrella del municipi: el gall potablava, un luxe gastronòmic. L’acció té l’objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton, pilar fonamental de l’entitat que exporta arreu de la comarca com és el cas del nou Mercat de Pagès organitzat a L’Hospitalet, promogut per la mateixa AGT.

L’èxit d’aquesta proposta ha permès canviar el nom, fins i tot, de l’antic Pavelló Gastronòmic de la Fira Avícola, ara reinventat sota el títol ‘Menja’t la Fira’. La transformació ha permès convertir l’antic restaurant, car i que acostumava a estar buit durant el cap de setmana de la Fira, en un autèntic espai d’esbarjo i de promoció gastronòmica on s’han venut, en poc més de dos dies, 8.000 tapes.

En el marc de la Fira, l’AGT va aprofitar per escollir la millor tapa de la ruta gastronòmica, guardó que va ser pel Café Casino gràcies al seu farcellet d’ànima Pota Blava. El concurs va ser presidit pels professors de l’Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto