www.elllobregat.com
Sant Boi gaudirà d’una cavalcada de conte
Ampliar

Sant Boi gaudirà d’una cavalcada de conte

viernes 02 de enero de 2015, 17:16h
La Cavalcada de Reis d’enguany estarà inspirada en els contes de tota la vida després de mesos de feina de diferents entitats locals
Els tres Reis Mags no seran, a Sant Boi, els únics protagonistes. Alícia al país de les meravelles, La Caputxeta Vermella, Hansel i Gretel, el Petit Príncep, Aladín, El gat amb botes, entre d’altres, acompanyaran a Melcior, Gaspar i Baltasar en una Cavalcada molt especial per nens, però també pels pares, que estarà inspirada en aquests contes tradicionals, de tota la vida.

Els Reis Mags d'Orient arribaran a Sant Boi el 5 de gener a les 17.30 hores pel parc de la Muntanyeta. Se'ls donarà la benvinguda amb un gran espectacle. Després, se'ls acompanyarà en comitiva per diferents carrers de la ciutat: Baldiri Aleu, rda. Sant Ramon, av. Onze de Setembre, pl. Catalunya, Francesc Macià, Lluís Pasqual Roca, Montmany, Eusebi Güell, rda. Sant Ramon, Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, pl. Pallars Sobirà, Carles Martí i rambla de Rafael Casanova fins a la plaça de l’Ajuntament, on l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, entregarà la clau que obre totes les cases de la ciutat.

Aquesta Cavalcada ha estat possible després de mesos de treball de diferents entitats locals. Culturals i esportives, esplais, associacions de mares i pares, comissions de festes, persones voluntàries a títol individual, diables i geganters, artistes, especialistes en disseny, decoració, maquillatge, vestuari, so i electricitat, gent del món del teatre, grups de música i ball, policies locals, personal de les brigades i altres departaments tècnics de l'Ajuntament; entre tots, la ciutat s’omplirà de màgia i fantasia amb més de tres protagonistes.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios