www.elllobregat.com
La Diputació de Barcelona es reuneix amb els alcaldes del Baix Llobregat per transmetre el nou Catàleg de Serveis de 2015
Ampliar

La Diputació de Barcelona es reuneix amb els alcaldes del Baix Llobregat per transmetre el nou Catàleg de Serveis de 2015

jueves 08 de enero de 2015, 13:23h
El pressupost per a tota la província de Barcelona és de 54 milions i mig, el 80% del qual està destinat a programes locals.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat i els alcaldes dels trenta municipis sabran avui les novetats del Catàleg de Serveis de 2015 i, per tant, el suport econòmic i tècnic que la Diputació de Barcelona destinarà al Baix Llobregat.

El president de l’ens provincial, Salvador Esteve, es reuneix avui amb els alcaldes del Baix per explicar detalladament l’oferta de serveis per aquest any que comença. D’altra banda, es farà balanç de les inversions fetes al llarg del mandat.

La Diputació de Barcelona presenta el nou Catàleg de serveis 2015, amb un pressupost de 54,5 MEUR, un 80% del qual està destinat a programes locals d'atenció a les persones i de desenvolupament econòmic i foment de l'ocupació. Són 214 recursos que es posen a disposició dels ajuntaments i ens locals de la demarcació perquè puguin oferir uns serveis de qualitat als ciutadans.

A partir de l'oferta prevista al Catàleg, els ens locals presenten les corresponents sol•licituds, que es valoren tècnicament, i amb posterioritat es procedeix a la concessió dels ajuts, amb caràcter general, en funció de la qualitat tècnica dels projectes locals i de la disponibilitat de recursos amb què compta la Diputació.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios