www.elllobregat.com
Gastronomia, Freestyle i molta diversió al World Snow Day de les estacions del Grup FGC
Ampliar

Gastronomia, Freestyle i molta diversió al World Snow Day de les estacions del Grup FGC

martes 13 de enero de 2015, 10:44h
El cap de setmana del 17 i 18 de gener, les estacions del Grup FGC organitzen un seguit d’activitats que barregen la gastronomia, l’esport i l’oci amb l’objectiu de promoure els esports d’hivern.
L’estació de La Molina, per quart any consecutiu, celebra el Dia Mundial de la Neu i enguany s’enfoca al món de l’esquí freestyle i l’snowboard. La jornada del dissabte 17, es celebra una jornada d’iniciació a les disciplines de freestyle dirigida a tots els escolars de la Cerdanya, disposaran de forfet i classes gratuïtes impartides per instructors professionals, on els hi mostraran com s’han d’utilitzar els mòduls, com estar segurs al parc i la tècnica per a començar. Diumenge 18, es celebra la V edició de la Cabirol Minifreestyler, una cursa dirigida als joves fins a 14 anys que combina diferents disciplines i es portarà a terme a la zona del Snowpark de Trampolí. A més, durant aquest cap de setmana a La Molina també es celebrarà l’Snowpride, un esdeveniment “gay friendly” que combina els esports d’hivern amb el sol del mediterrani.

Vall de Núria també s’uneix a aquesta gran festa internacional amb activitats i promocions per a tothom.. La nit del dissabte es celebra la tradicional Nit del Papu amb un programa molt complert que inicia amb la baixada de torxes per a commemorar aquest dia, seguit d’una esquiada nocturna per a pistes i servei de brou calent i aperitiu. També es farà graellada al Bar Finestrelles amb música en viu, i el Cremallera farà baixada especial a l’una de la matinada. El dia 18 s’ofereix un 20% de descompte en el preu del forfet i del cremallera + forfet.

Vallter 2000 obsequiarà amb un 2x1, vàlid de dilluns a divendres fins l’abril de 2015, a tots aquells que comprin el forfet del dia 18, sigui modalitat adult o infantil. El Frankfurt La Borda i la Cafeteria Les Marmotes regalaran una degustació de producte (tapa o pinxo) per a cada consumició que es faci als locals i el Restaurant de l’Estació obsequiarà amb una copa de cava als clients de consumició de menú. L’Escola d’esquí Alta Vall del Ter farà un 10% de descompte en la reserva de classes col•lectives de les 12 a les 14 h. I els Guies Nord Sud també faran un 10% en les reserves de sortides amb raquetes de neu.

Al Pallars es farà el concurs de Ninots de Neu. A la zona dels Parcs Lúdics de les estacions d’Espot i Port Ainé, tots aquells que vulguin podran participar en aquesta activitat que començarà simultàniament a les 12 del migdia. La participació ha de ser de mínim dues persones i els ninots més grans, els més originals i les millors imitacions de personatges coneguts tindran premi.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios