www.elllobregat.com

Revisió del Valor Cadastral, per ajustar l’impost al preu real dels habitatges

Por Jordi Garcia Mas
martes 20 de enero de 2015, 19:44h
El passat dia 18 de desembre al teatre de Can Massalleres, va tenir lloc la meva presentació com a candidat de Ciu a l’alcaldia de St Boi, vaig compartir amb centenars de veïns i veïnes que van venir a l’acte la meva voluntat i compromís en liderar el procés que farà possible el canvi que St Boi es mereix.
El projecte que vaig presentar no neix en un despatx, com ho poden fer altres formacions polítiques, nosaltres creiem que només podem donar solucions reals si escoltem al poble, nosaltres creiem que només podrem identificar les necessites del poble si les fem nostres a través de fer política de trinxera i del treball de colze a colze, nosaltres creiem que només podrem optar a la construcció d’un St Boi més equitatius, sostenible i pròsper si ferm partícip a tot el poble ( joves, gent gran, comerços, entitats de la vila, associacions...)

Partint d’aquest compromís, l’equip de Ciu St Boi hem elaborat una enquesta on hem analitzat diferents paràmetres i recursos de la vila. Hem sortit al carrer i hem realitzat 1000 enquestes als sis barris de St Boi, aquest treball és tan sols la punta de d’iceberg d’un projecte fresc i engrescador que ha de portar a un canvi en el model de fer política, perquè nosaltres entenem ser polític com aquella persona que té voluntat de servei envers al seu poble, doncs bé, posant en valora questa definició Ciu St Boi ha detectat un seguit de factors/recursos que creiem que és urgent posar-los sobre la taula per començar a treballar-hi, un exemple és el de la Revisió del Valor Cadastral per ajustar l’impost al preu real dels habitatges, ja que actualment l’impost de Ibi de St Boi és un dels més cars de la comarca.

No ens hem de conformar amb poc, perquè el poc no el volem! I sabeu perquè? Doncs perquè el nostre projecte inclou a tots els ciutadans i ciutadanes, volem un St Boi integrador, per tant la nostra responsabilitat és il·lusionar i fer partícip d’aquest repte a tot el poble. Per això us demano el vostre suport, perquè el canvi és possible i el canvi neix ARA, fem-ho per l’ara i pel demà! Siguem valents i avancem! Suma’t per fer-ho possible! III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios