www.elllobregat.com
La Fira de la Candelera de Molins de Rei estrena app per estimular la festa a través de les xarxes socials
Ampliar

La Fira de la Candelera de Molins de Rei estrena app per estimular la festa a través de les xarxes socials

viernes 23 de enero de 2015, 11:57h
S'estima que per cada euro invertit retornen 38'7 el que converteix aquesta festa en fonamental per l'economia local de Molins de Rei

Ja es pot descarregat gratuïtament la nova aplicació per a telèfons intel·ligents que servirà de guia de la 164ª Fira de la Candelera de Molins de Rei. L’objectiu és estimular i compartir aquesta festa local, de les més antigues de la comarca i considerada d’Interès Nacional, a través de les xarxes socials. Segons el consistori, la Fira de la Candelera està arribant als seus límits de creixement en extensió i en assistència. No es pot creixer més físicament, però sí a les xarxes. Així, l’aposta està enguany per millorar la qualitat de l’experiència dels centenars de milers de ciutadans que passen per la vila de Molins de Rei.

Amb aquest denominador comú –millorar l’atenció dels visitants- en aquesta edició s’amplien les zones d’aparcament al Polígon el Pla i es recupera l’estacionament del riu. En total, 600 places noves pels que es vulguin apropar en vehicle privat. Per aquesta opció, s’ha habilitat un autobús llançadora per comunicar aquestes zones amb el recinte firal (de 9:00 a 22:00).

“L’Ajuntament està fent un gran esforç conscient que la Fira és la millor oportunitat econòmica per a la vila i hem d’aprofitar-la”, deia durant la presentació de la Fira l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals. I és que fins a 300.000 persones passen pel recinte firal any rere any, sent una de les fires més visitades del país. En aquest sentit, l’organització millorarà detalls importants com la quantitat de lavabos –es dupliquen respecte els de l’any passat- i les àrees de descans, amb un nou punt al Pati del Palau. També s’augmenten les hores destinades a la neteja del recinte en un 35%.

Però la novetat més destacada és aquesta nova aplicació ja activa per tothom que la vulgui descarregar al seu telèfon mòbil intel·ligent, per saber tot el que passarà els dies 30, 31 de gener i 1 de febrer. L’app neix amb la voluntat de ser una guia fonamental per a tots els visistants, ja que mostra de forma geolocalitzada el mapa de tots els sectors firals i de tots els serveis. També mostra una agenda que permet incorporar els actes als calendaris personals de l’usuari, entre d’altres serveis útils. “Hem ampliat els canals d’informació per arribar a més gent, d’una manera més directa i utilitzant les plataformes més modernes i esteses entre la població”, explica el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz.

La Fira costarà aproximadament 480.000 euros, quantitat insignificant tenint en compte que es calcula que de cada euro invertit en retornent 3807, tot un negoci que aporta 7’6 milions d’euros a Molins de Rei i al Baix.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto