www.elllobregat.com
Sant Vicenç dels Horts inaugura la 31ª Mostra amb el concert de l’Escolania de Montserrat i el correfoc
Ampliar

Sant Vicenç dels Horts inaugura la 31ª Mostra amb el concert de l’Escolania de Montserrat i el correfoc

viernes 23 de enero de 2015, 18:00h
Sant Vicenç dels Horts serà a partir d’avui l’escenari d’un ampli ventall d’activitats programades per a la que serà la 31ª Mostra i la Festa Major d’Hivern 2015 de la vila.

Avui, a les 19.30 h, l’alcalde, Oriol Junqueras, i els tinents d’alcaldia, Petri García, Cati Mestres i Jordi Soto, inauguraran oficialment la 31a Mostra a l’estand institucional de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila. Paral•lelament, les activitats de la Festa Major d’Hivern continuen els seu curs: música, correfoc, exposicions i teatre al carrer són algunes de les propostes que han organitzat les entitats vicentines i l’Ajuntament per a avui.

Un dels plats forts de la jornada serà el concert que oferirà L’Escolania de Montserrat a l’Església Parroquial de Sant Vicenç Màrtir, per commemorar el centenari de l’Orfeó Vicentí. Una hora més tard, la Colla de Diables Àngels Diabòlics protagonitzarà el tradicional Correfoc, que sortirà de la plaça de la Vila i recorrerà diversos carrers del municipi.

El correfoc comptarà amb la presència del mamut Venux i d’una colla convidada. En total, Sant Vicenç dels Horts acollirà avui divendres una dotzena d’activitats per a tots els gustos, repartides per diferents punts del municipi.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto