www.elllobregat.com

La setena edició de la Fes-te Jove divideix, precisament, als joves de Castelldefels

lunes 02 de febrero de 2015, 09:56h
L’Agrupament Escolta Grimpamons ha publicat un manifest en contra de l’actual model de festa que, segons ells, està imposada i no representa als joves de la ciutat
“Creiem que aquestes imposicions legals així com la manera d’organitzar la festa pretenen i aconsegueixen que la festa perdi el seu sentit i la gent deixi d’anar”. Així ho han manifestat els joves de l’Agrupament Escolta Grimpamons de Castelldefels, els quals veuen com la festa Fes-te Jove de Castelldefels està sentenciada a desaparèixer si continua així.

De fet, segons el col•lectiu ja no els representa, tal i com expliquen, per tres motius que s’han produït des de la seva creació a l’any 2008: canvis en el personal del Kasal de Joves, entitat dirigida per l’Ajuntament; la desaparició de les associacions estudiantils dels instituts i la poca implicació estudiantil.

En aquest sentit, a més, enguany es produeix un canvi a la data. S’organitzarà el 27 de juny, després d’acabar els exàmens universitaris tot i que sempre es feia en acabar la selectivitat. “També hi ha moltes menys activitats i la qualitat general de la festa ha disminuït molt. Aquest any, a més d’aquesta degradació del projecte, ens trobem davant de serioses imposicions legals. La més greu és l’aforament màxim de 300 persones”, recull el manifest. Tot i les discrepàncies evidents de l’Agrupament Escolta Grimpamons, el col•lectiu fa una crida a la participació massiva per tal de reivindicar aquesta festa dels joves de Castelldefels i, així, aconseguir “recuperar” el Fes-te Jove dels seus inicis.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios