www.elllobregat.com

Un programa de microdonacions del Consorci Sanitari Integral permetrà la cooperació amb dos projectes solidaris a l’Àfrica

miércoles 04 de febrero de 2015, 17:54h
El CSI és una entitat participada pels Ajuntaments de Sant Joan Despí, L’Hospitalet, així com el Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Servei Català de la Salut, l’Institut Català de la Salut i Creu Roja
Euro a euro, literalment, el Consorci Sanitari Integral ajudarà al desenvolupament de dos projectes solidaris a l’Àfrica. Els professionals del CSI que ho desitgin podran realitzar microdonacions d’un euro o més de les seves nòmines mensuals, de tal manera que, al final, es finançarà l’equipament de la maternitat a un hospital d’Etiòpia, de la Fundació IPI Cooperació, i, segon, es col·laborarà amb l’eradicació de la ceguera evitable a Mopti (Mali), gràcies a un projecte de la Fundació Ulls del Món.

Així s’ha decidit després d’una votació del Teaming del CSI, entitat pública de la qual participa l’Ajuntament de Sant Joan Despí, de L’Hospitalet, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, Creu Roja, així com el Servei Català de la Salut i el Institut Català de la Salut. Aquest Teaming és un grup que porta endavant aquesta iniciativa solidària que permet ajudar a dos projectes a l’any. Ells proposen les diferents opcions, per després fer una votació popular entre els participants. El més votat rebrà la donació al primer semestre de l’any i el segon, doncs, a la segona meitat de l’any.

Els altres projectes que han optat al finançament han estat: beques de suport especialitzat per a la inclusió d'infants i joves amb trastorns de l'espectre autista (TEA) mitjançant la seva associació, el projecte per col•laborar amb la curació d'infants xinesos orfes nascuts amb fissures llavi-palatines o cardiopaties congènites de la Fundació Love Without Boundaries, i un pla d'ajuda a la manutenció de la Casa Maternal de Nemba a Ruanda, de l'ONG Matres Mundi. Des del Teaming CSI s'ha destacat la "qualitat dels cinc projectes presentats".


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
1 comentarios