www.elllobregat.com
Cartell Stop Pujades
Ampliar
Cartell Stop Pujades

Stop Pujades, primera mobilització del 2015

miércoles 11 de febrero de 2015, 12:22h

Un cop aconseguit l'exit de la congelació de tarifes, Stop Pujades es manifesta l'11 de febrer en contra de les multes rebudes pels activistes de la plataforma, en motiu de passades manifestacions.

Seguint la tradició dels dimecres, la Plataforma Stop Pujades enceta el que apunta a ser l’inici d’una nova onada de mobilitzacions. Punt de trobada, Plaça Catalunya on la concentració tindrà lloc a les 19h de la tarda.

“Acció per un transport popular”, nou lema comporta nova reivindicació -sense deixar de banda el tema de la rebaixa de tarifes. Aquest cop ve de la mà de les últimes mobilitzacions del 2014, ja que diversos activistes de la plataforma han rebut recentment multes administratives a raó de danys en trens, vagons i altres infraestructures; que sumen uns 1.800 euros només les del dia 27 de març. En la trobada s’exigirà la retirada de les sancions i els càrrecs de les companyes represaliades.

Un conflicte, a mode de partit de tenis. Per una banda Stop Pujades té oberts dos fronts judicials, un dels quals està relacionat amb l’empresa Securitas, acusada per quatre manifestants, d’haver agredit a diverses activistes (el 19 de desembre a la Segrera). I per altra banda, s’acusa a la Plataforma de dur a terme una protesta violenta, o com a mínim no tan pacífica com sempre s’ha declarat. Cosa que des de Stop Pujades es nega, al posar en dubte la veracitat dels fets, i es tatxa el succeït com a intent de criminalitzar la protesta. Ja que la plataforma afirma que les persones en qüestió no van ser identificades i per tant queda en enigma com han arribat les multes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios