www.elllobregat.com
Autopista aèria entre El Prat i l’Orient Mitjà
Ampliar

Autopista aèria entre El Prat i l’Orient Mitjà

lunes 16 de febrero de 2015, 20:11h
Qatar Airways incrementa de 10 a 14 les freqüències setmanals entre l’Aeroport de Barcelona – El Prat i el seu ‘hub’ a Doha
Després d’un lustre d’activitat aèria al Baix, Qatar Airways ha celebrat avui el seu cinquè aniversari a l’Aeroport de Barcelona – El Prat amb la presentació de nous vols addicionals. La companyia, considerada de cinc estrelles, passarà a tenir dues freqüències diàries per tal d’oferir una major oferta i flexibilitat als seus passatgers. Així, Qatar Airways comptarà amb un total de 14 freqüències a la setmana, quatre més de les que disposava fins ara.

“Estem molt il•lusionats amb l’estrena d’aquestes noves freqüències a la ruta Barcelona-Doha, que han estat possibles gràcies a la gran popularitat que experimenta aquesta destinació tant entre els passatgers nacionalls com els provinents de la regió Àsia-Pacífic, atrets per les còmodes connexions intercontinentals a través del nostre nou aeroport a Doha”, ha explicat la directora general de Qatar Airways a la Península Ibèrica, Grècia i Xipre, Marimar Lapeda. I és que el mercat àrab es, en aquests moments, un mercat a l’alça i, a més, en les dues direccions. Per tot, la directora de l’Aeroport de Barcelona – El Prat, Sonia Corrochano, s’ha mostrat encantada amb aquesta nova oferta de Qatar Airways que “connectat Barcelona amb el món”, ha dit.

Els nous vols entre l’Aeroport de Barcelona-El Prat i l’Aeropoert internacional de Hamad s’oferiran en horari nocturn quatre cops per setmana, i s’afegeixen als actuals 10 vols setmanals. Gràcies al seu nou doble servei diari, que suposa un increment del 40% de la capacitat de la companyia, els passatgers es beneficiaran d’una major oferta i flexibilitat a l’hora de planificar els seus viatges i connexions a les diferents destinacions de la xarxa global de Qatar Airways.

Aquesta companyia opera a Espanya des de l’any 2005 i compta, actualment, amb una flota de 146 avions que ofereixen més de 140 destinacions clau d’Orient Mitjà, Àsia Pacífic, Àfrica i Amèrica; tot gràcies a un ràpid creixement en els darrers 18 anys d’història d’una de les millors companyies del món.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios