www.elllobregat.com
El Clúster de Salut Mental de Catalunya renova per primer cop la Junta Directiva
Ampliar

El Clúster de Salut Mental de Catalunya renova per primer cop la Junta Directiva

viernes 20 de febrero de 2015, 10:12h
El Clúster de Salut Mental de Catalunya es planteja com una concentració geogràfica d’empreses, serveis i institucions interconnectats que comparteixen reptes estratègics.

El Palau de Marianao de Sant Boi, on l’associació preveu inaugurar pròximament la seva seu, ha acollit la reunió de la Junta Directiva del Clúster de Salut Mental de Catalunya, en què s’han renovat càrrecs i reajustat els membres. Joan Orrit, director gerent de l’hospital Benito Menni Complex Assistencial, ha estat escollit nou president.

La Junta Directiva, formada per representants de Lundbeck (vicepresidència), el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (secretaria) i Ferrer (tresoreria), que inicialment estava constituïda per 15 membres ha passat a tenir-ne 12. La representació d'empreses s’ha ampliat per tal d'assolir els requisits del programa Catalunya Clústers, el qual promou la Generalitat de Catalunya per crear la marca Catalonia Clusters.

Des de 2013, que es va crear el Clúster, l’associació s’ha regit per quatre reptes estratègics: assistència, formació, recerca i generació d'opinió, principis que la nova Junta preveu potenciar. Però la nova direcció encamina un nou repte que es tracta d'aconseguir fons europeus (a través del programa d'investigació i innovació Horitzó 2020 i del programa FEDER Catalunya 2014-2020).

D’altra banda es pretén consolidar el Clúster a través de tres premisses: mitjançant el desenvolupament d'un pla estratègic, la incorporació de noves empreses i la internacionalització de l'associació. Per aconseguir-ho l’associació compta amb el suport de la 'clúster manager', Marta Sánchez.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto