www.elllobregat.com

El joc brut del PP a Castelldefels

jueves 26 de febrero de 2015, 03:54h
Durant els quatre anys que ja dura el govern municipal del PP a Castelldefels, hem estat testimonis de tot un catàleg de pèssimes conductes que mai no hauria d’estar a la cartera d’algú que té vocació de servir a la societat.
Hem pogut observar episodis constants de secretisme i de prepotència en la manera de governar, de menyspreu cap als grups de l’oposició i les entitats i d’incompliments de promeses fetes als electors. En fi, hem estat testimonis de com se succeïen totes aquelles males pràctiques que justifiquen que bona part de la ciutadania estigui indignada amb els seus representants.

Han estat tants els sobresalts durant el mandat del PP a Castelldefels que pensàvem que ja ho havíem vist tot i que no ens tornarien a sorprendre de manera negativa. No contàvem amb que aquest equip de govern i, en particular, l’alcalde del PP tenien més munició a la recàmera. La seva voluntat de manipular la realitat i d’enganyar als veïns i les veïnes de Castelldefels sembla no té límits.

L’última mostra (fins ara) endinsa els peus en el fang del joc brut. S’amaguen sota un diari que es diu DIME! Sembla una publicació independent que lloa tot el que l’Ajuntament fa. Però en realitat l’edita una associació que es diu Club La Gavina, que té com a vicepresident a l’alcalde del PP i com a secretari al Primer Tinent d’Alcalde, també del PP. I per arrodonir-ho la distribueixen des de les dependències de l’Ajuntament sense cap mena de vergonya.

Fa molt temps que el PP de Castelldefels va traspassar tots els límits. Espanta pensar que el joc brut que fan servir no sembla tenir final. Publicar una revista amb informació manipulada i intentar que no et descobreixin és una actitud vergonyosa. Però ni així podran amagar que no han fet res i que avui la ciutat es troba en una situació molt pitjor que fa quatre anys. Castelldefels és en l’actualitat una ciutat paralitzada, sense empenta, sense alè.

L’últim que pot fer un governant és prendre a la gent per ximple i mancada de memòria. L’alcalde del PP no coneix als ciutadans i les ciutadanes de Castelldefels. Altrament, sabria que és un poble intel·ligent que no es deixa enganyar per ningú. Ja li ho farà saber ben aviat. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios