www.elllobregat.com
L’Hospitalet, déu anys apostant pel pop independent
Ampliar

L’Hospitalet, déu anys apostant pel pop independent

martes 03 de marzo de 2015, 19:11h
La sala Salamandra acull del 6 al 28 de març el Let’s Festival amb noms com Mishima o Dorian entre els més destacats
El Let’s Festival ja escalfa motors a la ciutat de L’Hospitalet, enguany, a més, amb l’incentiu d’estar d’aniversari. El festival arriba a la seva desena edició, sent ja una cita consolidada del pop independent a la segona ciutat més important de Catalunya.

Així, del 6 al 28 de març, passaran per la sala Salamandra fins a 38 grups, en 15 concerts diferents, que es celebraran cada cap de setmana d’aquest mes. La sala 1 del conegut local de la ciutat acollirà els grups més destacats de la programació: Mishima, Dorian, Els Amics de les Arts, La Habitación Roja Joana Serrat són els més destacables; mentre que la sala 2 permetrà una programació més alternativa per fomentar altres grups del món de la música que encara es volen fer un espai en el sector.

El preu de les entrades oscil•la entre els 10 i els 18 euros depenent del concert i de si es compren de forma anticipada o no, a més de la possibilitat de comprar-se l’abonament complet per 60 euros.

A l’igual que el Festival Acròbates, una cita fonamental de la ciutat, el Let’s Festival es una manera d’enlairar la carrera de molts grups: Love of Lesbian, Vetusta Morla o Manel en són un exemple.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios