www.elllobregat.com

Ja has aconseguit aparcar?

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 18 de marzo de 2015, 01:24h
Cada any que passa hi han menys aparcaments gratuïts a la nostra ciutat. Buscar un estacionament i no haver de pagar s’ha convertit en un autèntic mal de cap per a molts Santboians i Santboianes.
El problema de la manca d’aparcament gratuït no és nou, ja fa massa temps que St Boi denuncia aquesta situació i reclama amb urgència una solució ràpida i, sobretot, una alternativa que tingui com a objectiu una millora pels ciutadans i ciutadanes de St Boi.

De zones blaves no ens falten, però de places d’estacionament gratuïtes amem molt escassos. Per què ens trobem en aquesta situació? Quin interès hi ha al darrere? Pensem en els milers de veïns i veïnes que diàriament han de buscar aparcament per la Vila?

Ciu Sant Boi té la potestat de diu Prou! Té la responsabilitat de cercar alternatives per reduir aquest problema actual i real per a molts de nosaltres. Ciu St Boi:
-Reivindica no suprimir cap aparcament gratuït més , tot el contrari, cal ampliar i potenciar a tots els barris, als carrers que ho permetin, els aparcament en bateria( suposaria centenars de places gratuïtes a la vila ) .
-Abaratir els pàrquings municipals, creiem que una plaça d’aparcament municipal no pot costar més de 80 euros/mes ( els privats estan al voltant dels 70 euros/mes) , és urgent un canvi en el model de la seva gestió ja que amb el greu problema de l’aparcament no ens podem permetre el luxe de tenir 50 places buides com és el cas de Pàrquing del Baldiri Aleu. Ciu St Boi diu Prou, davant d’un problema crònic l’ajuntament no aposta per solucions properes al poble, nosaltres tenim propostes i les volem portar al carrer, diguem prou i comencem a avançar. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(1)

+
0 comentarios