L’Hospitalet

L’exposició ‘Estat d’Emergència – Solstici 15’ aplega a 122 artistes al Tecla Sala

Redacción | Jueves 18 de junio de 2015
Quatre col·lectius de L'Hospitalet participen en aquesta exposició que també ha comptat amb agrupacions internacionals

Com ja és habitual, el fi de curs arriba al Centre d’Art Tecla Sala i ho fa amb una mostra col•lectiva que acull el treball de 122 artistes. L’exposició ‘Estat d’emergència – Solstici 15’, organitzada pel TPK, s’inaugurarà avui a els 19:30 hores i restarà oberta fins el 13 de juliol per mostrar el treball conjunt d’artistes hospitalencs, però també de fora de la zona metropolitana i, fins i tot, de França.

En total, nou col•lectius culturals han participat en aquesta exposició que té com a fil conductor la frase de Samuel Becket: “l’artista es mou entre la necessitat de dir alguna cosa i la de no tenir res a dir”, una frase que, per al TPK, il•lustra un dels moments màgics de la creació artística, quan encara s’ha de concretar allò que ha de néixer i ja no hi ha marxa enrere. “Estat d’emergència” situa l’obra d’art en un espai on el procés de creació pren protagonisme, sense renunciar a la importància de l’obra final.

Les exposicions organitzades sota el nom de “Sosltici” volen donar una imatge tan completa com sigui possible de tot allò que significa el TPK i els àmbits de treball i influència, a més dels pedagògics.

Pel que fa les agrupacions artístiques de la ciutat, han participat el col•lectiu TPK, La Astilla, Sitsize i el CMR de L’Hospitalet.