www.elllobregat.com

L’exposició ‘Estat d’Emergència – Solstici 15’ aplega a 122 artistes al Tecla Sala

jueves 18 de junio de 2015, 13:25h
Quatre col·lectius de L'Hospitalet participen en aquesta exposició que també ha comptat amb agrupacions internacionals
Com ja és habitual, el fi de curs arriba al Centre d’Art Tecla Sala i ho fa amb una mostra col•lectiva que acull el treball de 122 artistes. L’exposició ‘Estat d’emergència – Solstici 15’, organitzada pel TPK, s’inaugurarà avui a els 19:30 hores i restarà oberta fins el 13 de juliol per mostrar el treball conjunt d’artistes hospitalencs, però també de fora de la zona metropolitana i, fins i tot, de França.

En total, nou col•lectius culturals han participat en aquesta exposició que té com a fil conductor la frase de Samuel Becket: “l’artista es mou entre la necessitat de dir alguna cosa i la de no tenir res a dir”, una frase que, per al TPK, il•lustra un dels moments màgics de la creació artística, quan encara s’ha de concretar allò que ha de néixer i ja no hi ha marxa enrere. “Estat d’emergència” situa l’obra d’art en un espai on el procés de creació pren protagonisme, sense renunciar a la importància de l’obra final.

Les exposicions organitzades sota el nom de “Sosltici” volen donar una imatge tan completa com sigui possible de tot allò que significa el TPK i els àmbits de treball i influència, a més dels pedagògics.

Pel que fa les agrupacions artístiques de la ciutat, han participat el col•lectiu TPK, La Astilla, Sitsize i el CMR de L’Hospitalet.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios