www.elllobregat.com
    14 de abril de 2024

Els sous dels polítics locals

Sant Joan Despí congela els sous i manté els del mandat anterior
L'alcalde Poveda i els presidents de les àrees de territori, serveis a la persona i governança tenen la mateixa retribució bruta a l’any. Els regidors que no desenvolupen la funció de portaveus cobren un màxim de 6.000 euros.
Ruiz substitueix el seu sou com a batlle de Viladecans pel de diputat d’àrea a la Diputació
L'alcalde renuncia al salari com a tal a canvi del que percep per formar part del govern de la Diputació de Barcelona. Les indemnitzacions per assistència als Plens han crescut lleugerament respecte del passat mandat.
Moret renuncia al sou d’alcaldessa de Sant Boi per cobrar només el de la Diputació

La retribució per a la batllessa creix, però Moret hi renuncia. Augmenten totes les retribucions dels electes santobians, tant les assignades mensualment com les corresponents a l'assistència a òrgans col·legiats

Cornellà congela els sous però augmenten els representats amb retribució fixa
Antonio Balmón manté el mateix salari que el 2015 amb 71.604,40 euros bruts anuals. Els regidors amb retribucions fixes passen de ser 13 el 2015 a 19 després de les últimes eleccions municipals.
Pujada generalitzada de les retribucions a l’Ajuntament de l’Hospitalet
Els tinents d´alcalde cobren un 12% més que a l’anterior mandat, en el que és l’augment retributiu més significatiu. L’alcaldessa Marín renuncia al sou municipal i cobra l’assignat com a presidenta de la Diputació de Barcelona.
L’alcalde de Sant Andreu de la Barca no té retribució fixa ni al consistori ni a la Diputació
Enric Llorca, batlle de la ciutat, consta com a metge titular del Departament de Salut i només cobra dietes de les corporacions municipal i provincial. En general, la pujada de sous al municipi no ha estat gaire pronunciada.
Fonollosa reforça la majoria a Martorell acompanyada d’una bona pujada de sou
La dedicació del batlle i del primer tinent d'alcalde passen a ser del 50% per a la legislatura 2019-2023. Les indemnitzacions per assistència a òrgans col·legiats al municipi són iguals o amb un augment mínim.
L’augment de sous a Sant Feliu ve acompanyat de les retribucions de l’AMB i el Senat
L'increment dels salris del regidors respecte de l’anterior mandat oscil·la entre els 1.000 i 2.000 euros anuals. L’alcaldessa i una regidora reben indemnitzacions de l’AMB mentre que el portaveu de C's ho fa del Senat.
Polèmica a Molins de Rei per la nova remuneració d’Alejandro Herrero
Els sous i les retribucions per assistència a òrgans col·legiats es mantenen en la mateixa línia que a l’anterior legislatura convergent. Xavi Paz, l'alcalde, cobra 47.413,10 euros bruts anuals amb dedicació exclusiva.
Sant Vicenç comença el mandat amb més retribucions però menys jornada laboral
Miguel Comino, el batlle de Sant Vicenç dels Horts, passa de la dedicació exclusiva que tenia la seva antecessora Maite Aymerich al 80%. El gener han entrat al govern els regidors de Ciutadans, d`acord amb el pacte establert amb el PSC.
Ple de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires
Ple de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires
El salari i les indemnitzacions dels regidors baixen un total de 7.750 euros anuals. L’equip de govern municipal passa de tenir nou regidors el 2016 a quatre el 2019.
0,421875