Sant Boi

Sant Boi recapte més de 50 tones d’aliments

Miércoles 02 de diciembre de 2015
Més de 500 voluntaris han participat en la campanya

Sant Boi ha aconseguit recollir 51.300 quilos d'aliments en el Gran Recapte d’Aliments, el que representa 10.000 quilos més que a la darrera edició. La campanya solidària s'ha dut a terme els dies 27 i 28 de novembre els supermercats santboians on han participat 29 establiments comercials del municipi (Alcampo, Bonàrea, Caprabo, Condis, Consum, Dia, LIDL i Mercadona).

En total s'han recollit 115 "banyeres" (caixes grans) plenes d'aliments amb uns 450 quilos cada una. Aquesta xifra supera les 91 "banyeres" i 287 caixes de la recollida anterior. La tasca ha estat possible gràcies a la col·laboració de 540 persones voluntàries (170 més que l'any passat) que han fet possible aquesta edició del Gran Recapte a Sant Boi. Enguany, cal destacar la participació d'un grup d'alumnes i docents de l'Escola Parellada que es van sumar a la iniciativa.

Els aliments recollits seran destinats a les persones que ho necessiten a través de la Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona i les entitats que en formen part, com la Botiga "Aliments Solidaris" de Sant Boi.